Telefoonnummer:
0181-312435
Telefoonnummer: 0181-312435

Gastenboek

Wilt u voor medische zaken altijd de praktijk bellen.


Laat een bericht achter

14-03-2018 @ 20:06 Aart Tijhof
de pagina om herhaalrecepten te bestellen wordt niet geladen. Het is niet mogelijk om recepten te bestellen.
01-03-2018 @ 17:07 N.W van Dijke
Ik heb vernomen dat huisartsenpost Nieuwenhoorn binnenkort gaat sluiten en verplaatst wordt naar het oude postkantoor aan de herman heijermanstraat,Is dat waar?
18-10-2017 @ 11:03 Sommer
Vind het heel jammer dat er geen afspraak voor de volgende dag gemaakt kan worden. Niet omdat er geen plaats is maar omdat ze plaatsen vrij moeten houden. Moet ik morgen om acht uur weer bellen als ik morgen wil maar ik wilde vandaag vervoer regelen en zit zonder werkende foon waar ik mee bellen kan dus moet iedere keer bij buren bellen. Word wel erg moeilijk om op zo manier een afspraak te maken en een week vooruit plannen is voor mij geen optie omdat ik niet van te voren weet hoe ik mij voel en vaak beroerd ben. Al weken diarree maar dat hou ik nog wel weken vol. Misschien gaat het over ga maar weer zelf dokteren en lopradine kopen.Op zich een goede praktijk als je een afspraak gefikst kan krijgen je vervoer en voldoende beltegoed hebt en een week of 10 dagen vooruit kan plannen.
28-09-2015 @ 11:37 Praktijk Nieuwenhoorn
Geachte patiƫnten,
Om de privacy van onze patiƫnten in acht te nemen, kunnen wij middels dit medium uw medische vragen niet beantwoorden. Wij vragen u voor al uw medische vragen contact op te nemen met de assistente. Dit kunt u doen via de e-mail of telefonisch.
Met vriendelijke groet,
Uw assistenten.
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.